Hotel Tami Residence | Svečane sale za proslave Niš

Za Vaš kompletan užitak preporučujemo naše hedonističke kutke koji su dostigli savršenstvo u  harmoniji komfora i prefinjenog prostora. Intiman i prefinjen ambijent u kome je svaki kutak pažljivo osmišljen kako bi obezbedio komfor i ugodan boravak naših gostiju je ono po čemu su naši hoteli prepoznatljivi.

Za trenutke hedonizma odakle se pruža fantastičan pogled na ceo Niš, u našim restoranima „Sunset“, "Constantinus", "VIP" i "Helena" možete uživati uz raznovrsnu ponudu menija koji sadrži nacionalna jela prepoznatljiva za ovo podneblje kao i internacionalna jela poput mediteranske, azijske i evropske kuhinje.

Posebnu draž restorana čini fina selekcija domaćih i stranih vina, egzotična jela od morskih plodova i atraktivan izbor naših specijaliteta spremljenih s ljubavlju vrhunskog tima kuvara.

Nakon Vaših svakodnevnih obaveza, možete se opustiti u udobnom kutku  Foaje Bara uz finu selekciju koktela, aperitiva i apetisana.

Tokom leta možete uživati u staklenoj bašti restorana ili Letnjeg bara pored otvorenog bazena uz panoramski pogled na grad i uz raznovrsnu ponudu kanapea, salata, dezerta i egzotičnih koktela i vina.

Restoran & bar-VIP restoran

Ovaj restoran je idealno mesto za goste koji preferiraju mala porodična druženja  ili druženja u probranom krugu ljudi.

Nalazi se na prvom spratu  hotela Tami Residence  i pruža mogućnost korišćenja posebnog ulaza, nezavisno od glavnog ulaza u hotel.

Izolovan od ostalog hotelskog ambijenta, modernog dizajna pastelnih tonova uz ljubazno osoblje, pružiće Vam osećaj boravka u sopstvenom domu.

Kapacitet VIP restorana je 60 mesta.

Letnji bar

Bar je smešten na prvom spratu hotela Tami Residence, samo nekoliko koraka od bazena.

Uz širok izbor osvežavajućih obrok salata, pizza i kolača, ovaj bar je odlično mesto za osveženje tokom vrelih letnjih dana.

U večernjim časovima  možete  uživati u egzotičnim koktelima  ili  dobrom vinu uz sveće i  pogled na panoramu grada.

Restoran “ Constantinus” kapaciteta 280 mesta 

Spoj elegancije, istorije i tradicije u moderno opremljenom ambijentu hotela Constantnus Palace, pruža Vam mogućnost organizacije posebnih događaja do 280 mesta.

Ovo je izvanredan prostor da okupite porodicu i prijatelje za dugo očekivanu proslavu.

Nudimo angažovanje posvećenih organizatora koji će svaki korak Vašeg značajnog dana i proslave pažljivo isplanirati do najsitnijih detalja.

Uz vrhunsku hranu i uslugu koja će Vaš poseban dan učiniti savršenim, Vaša očekivanja će biti ispunjena.

Durmitorska prilaz br.1, 18000 Niš