Svečana sala Vila Jugovo S Smederevo

Svečana sala Smederevo

Zahvaljujući bajkovitom mestu na kojem se nalazimo, prijatnom i posvećenom osoblju i najkvalitetnijoj hrani i piću, Vila Jugovo S vam daje mogućnost da svoje slavlje podignete na poseban nivo i doživite jedinstveno iskustvo.

Za razliku od svečanih sala sa kojima ste se do sada susretali, mi vam nudimo poseban osećaj topline, komfora, ugodnosti i luksuza. Naša svečana sala ima kapacitet od 350 mesta.

Sala za proslave Smedrevo

Smeštena je na obali Dunava i odiše elegancijom, stilom i domaćinskom toplinom.

Sala za venčanja u Smederevu

Ambijent u kojem proslavljate venčanje, atmosfera kojom prostor odiše i kvalitet usluge je nešto čemu će se svi gosti diviti i čega će se rado prisećati i onda kada je proslava uveliko završena. Prijatan i posvećen tim u Vili Jugovo S vam može obećati da ćete u našoj svečanoj sali doživeti najbolji provod, a sa sobom poneti nezaboravne uspomene

Proslava mature Smederevo

Obeležavanje godišnjice male ili velike mature je tip događaja prilikom kojeg se evociraju uspomene iz perioda kada ste odrastali zajedno sa svojim prijateljima. Kod nas možete biti sigurni da ćete uživati u čarima najkvalitetnije domaće kuhinje i bogatom asortimanu pića.

Organizacija rodjendana Smederevo

Bilo da organizujete proslavu osamnaestog rođendana ili proslavu rođenja deteta, tu smo da vam učinimo ovaj dan nezaboravnim.

Beogradski put bb, Smederevo