Restoran i banket sala Bakarni Lonac Brčko

Ukoliko tražite otmjenu salu za promocije, prezentacije, seminare, gala večere, koktele, svadbe… onda je “Gastro centar” pravi izbor za Vas. Naša sala raspolaže kapacitetom do 600 mjesta i parkingom. U prijatnom, klimatizovanom, ambijentu možete obilježavati sve Vama važne događaje, tokom cijele godine.

Raznovrsne usluge koje vam nudimo u sklopu organizacije proslava

U sklopu naše usluge nudimo Vam i hranu, sve vrste domaćih i stranih pića kao i propratni inventar neophodan za Vaše dešavanje (escajg, tanjiri, stolnjaci, salvete) kao i dostavu na željenu adresu. Izbor hrane prilagođen za sve vrste proslava (pečenja, salate, roštilj, plodovi mora, kolači kao i poseban program. Osim ukusa, posebnu pažnju posvećujemo i dekoraciji hrane.

Naša sala raspolaže kapacitetom do 600 mjesta i parkingom.

Mala Sala

Sa zadovoljstvom vam prestavljamo novi dio našeg svabenog salona,proširi smo kapacitet za dodatnih 40 mijesta kako bi mogli izaći u suret vašim željama.Takodje je pogodan za sve manje proslave kao što su rodjendani,krštenja,…

U sklopu našeg gastro centra nalazi se i moderno opremljen caffe bar.

Svakodnevno možete popiti aromatičnu kafu koja će stimulirati vaša čula uz dobru muziku. Naš kafić je sjajno mjesto za razgovore i opuštanje uz čašu šampanjca, vina ili koktel.

Plazulje BB, 76100 Brčko