Restoran za proslave Barutana NS

Restoran Barutana NS je idealno mesto za sve trenutke koje želite da podelite sa najdražim ljudima.

Bilo da su u pitanju svadbe, godišnjice, krštenja, rodjendani, ili korporacijski skupovi i seminari, Barutana će se pobrinuti da sve Vaše želje i potrebe budu zadovoljene, ali i više od toga.

Velika Sala

Eksluzivna svečana, velika sala, kapaciteta do 400 mesta, idealna za organizaciju velikih i grandioznih venčanja, krštenja, punoletstva, kao i za sve vrste drugih proslava i svečanosti.

Odličan meni, kvalitetna hrana i veliki izbor pića, dekoracija prostora za svadbe i proslave, specijalni efekti, muzika, osvetljenje.

Mala Sala

Mala sala predstavlja tradicionalan, moderan i funkcionalan restoran za svečanosti i manji broj gostiju, kapaciteta do 50 zvanica. Neutralni materijali i tonovi pružaju Vam slobodu da prostor dekorišete i brendirate prema vašim potrebama, kako bi atmosfera bila baš onakva kakvom je zamišljate.

  • PROSTOR ZA SVADBE
  • PROSLAVA KRŠTENJA
  • PROSLAVA ROĐENDANA
  • PROSLAVA MATURA
  • POSLOVNI DOGAĐAJI

Restoran Barutana NS predstavlja idealno mesto za organizovanje svih vrsta poslovnih dešavanja i mesto gde možete da ugostite svoje poslovne partnere. Naš prostor opremljen je klimatizacijom, ozvučenjem, rasvetom i brzim internetom.

Poštujući bogatu istoriju ovog zdanja, potrudili smo se da je sačuvamo i osavremenimo, kako bi i Vi mogli da postanete deo njegovih beskrajnih priča.

Alibegovac 52, 21000 Novi Sad