Restoran i svečana sala „Stara Ada“ Banja Luka

Restoran „Stara Ada“  je osnovan 1956. godine. Smešten je na obali reke Vrbas, ponosu grada Banja Luke i njenih građana. Poseban utisak na posetioce ostavlja savršen sklad enterijera sa prirodnim bogadstvima kojima je restoran okružen, što predstavlja svojevrsnu oazu mira, relaksacije i opuštanja.

Restoran, svojom bogatom ponudom domaće, tradicionalne i internacionalne kuhinje kod posetioca izaziva jedinstven osećaj toplog, domaćeg ambijenta.

Restoran „Stara Ada“ predstavlja jedinstvenu kombinaciju tradicionalnog, toplog ambijenta i savremenog pristupa gastronomiji. U ponudi je širok spektar jela kako domaće, tradicionalne tako i internacionalne kuhinje koja uz raznovrsnu ponudu najkvalitetnijih vina kao i aperitiva kod posjetioca izaziva jedinstven osjećaj toplog, domaćinskog ambijenta.

Vrhunski tim kuvara svojom jednistvenom recepturom, načinom pripreme i količinom ljubavi koju unose u stvaranje svojih kreacija čine da te kreacije postanu prava mala umjetnička djela.

Neizostavan dio cijele priče je ljubazno osoblje, koje svojim profesionalnim pristupom čini da se prijatno osjećate i uživate u diskreciji. Stara Ada je mjesto gdje se ljubitelji vrhunske gastronomije rado vraćaju i sa posebnom sjetom prisjećaju.

Za sve ljubitelje narodne i zabavne muzike restoran Stara Ada organizuje gostovanja i nastupe poznatih estradnih umjetnika. Posjetite nas i provedite nezaboravnu noć!

Veljka Mlađenovića b.b, 78000 Banja Luka