Restoran Perla | Svečane sale za svadbe Niš

Restoran Perla se nalazi u mirnom delu grada, na samo nekoliko minuta od centra Niša.
U veoma prijatnom ambijentu ovog restorana uživaćete u nekim od najvažnijih trenutaka za pamćenje.
Dobra hrana uz prijatan ambijent koju služi uvek nasmejano i ljubazno osoblje, doprineće Vašem osećaju da se nalazite u pravom biseru od restorana. Restoran Perla raspolaže sa dve veoma elegantne sale.
Pored dve sale, u toplim danima Vam je na raspolaganju i bašta Perle gde u divnoj zelenoj oazi možete napraviti sjajnu zabavu. Ako želite slavlje za pamćenje, bilo da je reč o venčanju, rođendanu, krštenju ili bilo kom drugom važnom događaju u Vašem životu, Restoran Perla je pravo mesto za Vas.

Velika i mala sala restorana Perla

Dve elegantne, impresivne sale (manja sa kapacitetom od 136 mesta i velika sa kapacitetom 420 mesta) svojom originalnošću izlaze u susret svim vašim zahtevima, tako da organizovanje proslava dobija šarm i duh dostojan najsvečanijih događaja u vašem žuvotu.
Obe sale su osvetljene specijalnim svetlima koja daju poseban efekat zbog čega ćete iz ovog restorana poneti najlepše fotografije ikada. Upravo zbog ove pogodnosti, kod nas se održavaju i događaji poput modnih revija, a velike firme i kompanije biraju Perlu za svoje poslovne proslave, seminare i promocije proizvoda.
Dobro organizovano osoblje Restorana i vrlo originalan tim sve Vaše želje i zahteve može lako da sprovede u delo. Perla će vam Vaše važne dane pretvoriti u najlepše za sećanje. Osmislite svoju proslavu, dajte joj svoj lični pečat, a mi ćemo je realizovati za Vas.
Vaš Restoran Perla.

Dragoljuba Jovanovića Draže, 18000 Niš