Sala za venčanja Villa Palace Novi Sad

Villa Palace za smeštaj i organizovanje svih vrsta društvenih događaja. Villa Palace se nalazi u mirnom delu Novog Sada, u neposrednoj blizini Dunava, na Kamenjaru.

Od užeg centra grada udaljena je oko 6 km. Na samo par minuta od grada, a opet daleko od gradske gužve, Villa Palace je spremna da ispuni zahteve i najprobirljivijih klijenata. Villa Palace je idealan prostor za Vaše venčanje, privatnu proslavu ili poslovni događaj. Smeštena u oazi mira garantuje da će gosti uživati svim čulima.

SVEČANA SALA VILLA PALACE

Možemo ugostiti do 280 Vaših zvanica. Villa Palace je idealan prostor za Vaše venčanje, privatnu proslavu ili poslovni događaj.

Pobrinućemo se da uživate u Vašoj proslavi uz odličan meni i veliki izbor pića, kao i izuzetno profesionalno osoblje. Ukoliko budete naši gosti, imaćete mogućnost da uživate na otvorenom bazenu, a u objektu posedujemo i saunu.

APARTMANI ZA MLADENCE I GOSTE

Gosti sa strane ili iz inostranstva? Gost ste na proslavi, a niste iz Novog Sada? Nikakav problem, posedujemo 19 soba i 2 spa apartmana.

Savršen prostor Ville Palace omogućiće da sa Vašom porodicom, partnerom, poslovnim saradnicima ili prijateljima proslavite bitne trenutke u Vašem životu.

Kosmajska 23, 21000 Novi Sad